Vicky Ventura

Vicky Ventura igazi kalandor, kincsek után kutat és régészként térképet használ. Ehhez a világhoz tartozó szimbólumok jelennek meg a nyerőgép tárcsáin. Nem kevesebb, mint 243 féle módon lehet kifizetést elérni, ehhez azonos szimbólumokra lesz szükség, melyeknek megszakítás nélküli sorozatot kell alkotniuk.

Vicky Ventura

Játék menete

A tét beállítása a Stake részen történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. Érdemes ennek az összegét jól átgondolni, hiszen egyetlen pörgetésért cserében ezt vonják le a számlánkról, tehát meglehetősen gyorsan el lehet játszani nagy pénzeket. A játék indítása a tárcsák alsó sarkában lévő környíllal történik, emellett található a turbó mód, ami a tárcsák gyorsabb forgását eredményezi.

Wild szimbólum

Minden pörgetés során azért kell szurkolni, hogy a játékkör végére azonos szimbólumokat kapjunk a nyerővonalak valamelyikére. Az alap szimbólumoknak nincs speciális tulajdonsága, ezekkel kifizetést tudunk elérni, ha megfelelő mennyiséget gyűjtünk belőlük. Az átlagos jeleken túl vannak speciálisak is, ilyen például a mindent helyettesítő wild.

Vicky Ventura Nyerési mód


A következő kaszinóknál elérhető a Vicky Ventura

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató