Maximum Vegas

Las Vegasban érezhetjük magunkat, köszönhetően a Maximum Vegas játékgép képi világának, mely egy kaszinót varázsol elénk. A tárcsákon is kártyák és rulettkerekek jelennek meg, az a célunk, hogy ezekből egyformákat kapjunk a nyerővonalak valamelyikére. A kifizetést érő kombinációknak a baloldali tárcsától kell indulniuk, és összefüggőnek kell lenniük.

Maximum Vegas

Játék menete

A tárcsák alatti össztétnél tudjuk megadni azt az összeget, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. Érdemes megfontolni a tétet, mert a tárcsák gyorsan forognak, tehát gyorsan fogyhat a pénzünk. A nyerővonalak száma nem módosítható, ezért más dolgunk már nincs is a játék megkezdése előtt. A tárcsák pörgését a környíl segítségével tudjuk megindítani.

Wild és mini nyerőgép

A wild minden mást helyettesítő szimbólum, csak speciális társait nem tudja pótolni, amik egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen még például a mini nyerőgép, amiből legalább hármat kell kapni a forgatás végére, hogy elindítsa a mini nyerőgép funkciót. A kisebb nyerőgép azt határozza meg, hogy az eredeti játékban hány ingyenes pörgetést kapunk.

Maximum Vegas Nyereménytáblázat