Pirate Gold

Kalózok és a tenger világa elevenedik meg előttük a Pirate Gold nyerőgépben. A tárcsákon a témához kapcsolódó szimbólumok jelennek meg, papagájok, kincses térképek és távcsövek. Öt forgó tárcsa van, a játék felülete pedig négy soros. Az itt található nyerősorokra kell azonos szimbólumokat kiforgatni a kifizetés eléréséhez.

Pirate Gold

Játék menete

A tét beállítása a környíl melletti plusz és mínusz gombokkal oldható meg. Amit itt meghatározunk, azt fogják levonni a számlánkról egyetlen forgatásért cserébe. A játék indítása a környíllal történik, ekkor forgásba kezdene a tárcsák. Van automata mód is, ennél a tárcsák önmaguktól forognak az előre megadott ismétlésszám erejéig. Részletesen magára szabható ez a mód, gyorsforgatást, de kiszálló határokat is meg lehet adni.

Kincsesláda szimbólum

Az online nyerőgépek jelentős többségében feltűnik a wild szimbólum, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Feltűnhet a kettes, hármas, négyes és ötös tárcsán. Speciális társain kívül mindent helyettesít, ezt a kettőt viszont nem tudja. Ezek a bonus és money szimbólum.

Pirate Gold Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Pirate Gold

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató