Ghost Pirates

A Ghost Pirates egy 5 tárcsás nyerőgép, 243 nyerési funkcióval. A játék teljesen magyar nyelvű felülettel és súgóval várja a játékosokat! Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően, emellett pedig extra funkciók növelik az izgalmakat!

Ghost Pirates

Játék menete

Nyerővonalak nincsenek, helyette összesen 3, 9, 27, 81, vagy 243 jelre lehet fogadni, az 5 tétszinten. A Tétkombinációkkal oszlopokat aktiválunk. Érdemes nézni minden esetben a Tét mezőt, ami megmutatja, hogy az éppen aktuális tétkombináció mellett, hány érmét küldünk játékba. Ha például 81-es kombináció mellett beállítunk még 5-ös tétszintet és 1 dolláros érmét, akkor a teljes tét 75 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik!

Scatter és Wild

Bár vonalak nincsenek, de vannak megszokott speciális szimbólumok. A Wild minden mást helyettesít, kivéve speciális társát, a Scattert. Ez utóbbi a nyereményszorzót növelheti, és szerencsés esetben ingyenes köröket indít el.

Téttípusok

Ghost Pirates Téttípusok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Ghost Pirates

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató