Mythic Maiden

A Mythic Maiden egy 5 tárcsás és 30 vonalas nyerőgép, mely teljesen magyar nyelvű felülettel és súgóval várja a játékosokat! Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően, emellett pedig extra funkciók növelik az izgalmakat!

Mythic Maiden

Játék menete

A nyerővonalak száma módosítható: 1-től egészen 30-ig. Emellett befolyásolja a pörgetés során felrakott tétet a Szint és az Érme értéke. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten plusz egy-egy érmét rakva minden sorra. Maximálisan egy dolláros érmével játszhatunk. A játék indítása a környíllal történik. Elindítja még a tárcsák pörgését a Max. tét is, aminél az aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indul el a játék, az összes vonalat aktiválva.

Extra kifizetések

A Wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. A Wild jelet tartalmazó tétvonal 3-szoros szorzóval fizet. A főjátékban a tárcsákon bárhol megjelenő 3 vagy több Scatter szimbólum ingyenes pörgetéseket indít el. Az ingyenes pörgetések alatt a vasszűz további ingyenes köröket és extra szorzókat ad.

Kifizetési táblázat

Mythic Maiden Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mythic Maiden

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató