Birds on a Wire

A Birds on a Wire egy 5 tárcsás és 17 nyerősoros játék, mely teljesen magyar nyelvű felülettel és súgóval várja a játékosokat. A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően. Az átlagos karakterek mellett speciálisak növelik az izgalmakat, és akár a nyereményt is!

Birds on a Wire

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, amit a Tét mezőre, vagy a 1-es feliratú érmére kattintva lehet megtenni. Ekkor felugranak a Rendelkezésre álló tétek, melyek közül választani kell. Ezek után jöhet a játék lényegi része, a pörgetés, majd pedig a szurkolás, hogy nyerő kombinációt kapjunk. Van lehetőség automata módra is, melynél előre beállított számú játékkör fut le. Ezt a pörgetés gomb mellett találjuk balra.

Speciális szimbólumok

A wild szimbólum minden más szimbólumot helyettesít, kivéve speciális társait. Egyfajta jokerként funkciónál, nyerő kombinációkat létrehozva. A bónuszszimbólum egy olyan scatter jel, melyből hármat vagy többet kapva ingyenes körökhöz lehet jutni. Ezek a tét nélküli körök ugyanazzal a téttel futnak, mint amivel az alapjátékot elkezdtük.

Birds on a Wire Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Birds on a Wire

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató