Northern Nights

Fagyos világba juthatunk el a Northern Nights játékgéppel, melyben 10 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kapnunk a forgatás végére, hogy kifizetést érjünk el. A mindkét irányba fizető játékok közé tartozik, amikből kevesebb van. Ez azt jelenti, hogy a kifizetést érő kombinációnak összefüggőnek kell lennie a nyerővonalon, és a baloldali vagy a jobboldali tárcsától kell kezdődnie.

Northern Nights

Játék menete

A tárcsák alatti össztétnél tudjuk megadni azt az összeget, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. Az összeget a plusz és mínusz gombok segítségével tudjuk változtatni. A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig aktív tíz vonallal játszunk. Van automata mód is, melynél a tárcsák önmaguktól pörögnek a megadott ismétlésszámig.

Wild szimbólum

Az alap szimbólumokon felül van egy speciális, mely egyedi tulajdonsággal rendelkezik. Ez a wild, ami egy iránytűt ábrázol. A kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg, és ki tud bővülni teljes tárcsára is. Ilyenkor aktivál ingyenes pörgetést is, ami tét nélküli játékot jelent, valódi nyereményért.

Northern Nights Nyereménytáblázat