BigBot Crew

Robotok és jövőbeli technológia fogad minket a BigBot Crew nyerőgép felületén, ahol a szimbólumokból kell egyformákat kiforgatni a nyerővonalakra a kifizetés eléréséhez. Az alap jeleken felül vannak speciálisak is, amik egyedi tulajdonsággal bírnak. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációt.

BigBot Crew

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 40 aktív lesz a játékörök során. A tétet értelemszerűen megadhatjuk, ez az összeg az lesz, amit egy forgatásért levonnak a számlánkról. Ennek beállítását a total bet részen tehetjük meg, a fel és lefelé mutató nyílra kattintva, de ha a pénzösszegre klikkelünk, az is egy lehetőség. Ekkor egy lista ugrik fel, az elérhető tétekkel. A környíl segítségével indítható a játék!

Auto és turbó mód

Ha nagy mennyiségben szeretnék pörgetni, akkor érdemes lehet aktiválni az automata módot. Tíz, de akár ezer pörgetést is indíthatunk, amikhez veszteségi kiszálló limitet, illetve akár nyerési határt is megadhatunk. A dupla jobbra mutató nyíl pedig a turbó mód, ami a tárcsák forgását gyorsítja fel, tehát egy játékkör kevesebb időt fog igénybe venni.

BigBot Crew Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a BigBot Crew

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató