Wild Elements

A Wild Elements egy 30 nyerősoros játékgép, melyben igazán hosszú szimbólumok foglalják el a tárcsákat. Ettől függetlenül megszokott célunk van, a nyerővonalakra kell azonos szimbólumokat kapnunk a forgatás végére. A régi játéktermi gépekhez hasonlóan van lehetőség duplázásra nyeremény esetén, ami kockáztatás néven jelenik meg a játékban.

Wild Elements

Játék menete

A tétre kattintva egy lista ugrik fel, választható összegekkel. Nekünk tetsző összeget válasszunk, ezt fogják levonni egyetlen pörgetésért cserébe. Mivel gyorsan pörögnek a játékkörök, érdemes jól megválasztani az összeget. A játékot a jobb alsó sarokban található környillal tudjuk elindítani. Van automata mód, aminél a játék önmagától megy, az előre megadott ismétlésszámig.

Misztikus pörgetések

Az alap szimbólumok mellett vannak speciálisak is, mint példáult a misztikus pörgetések szimbólum, ami bármelyik tárcsán landolhat. Ebből hármat kapva véletlen számú ingyenes pörgetést nyerhetünk. A bónuszkör alatt egyedül a kiválasztott típusú elementál, az azonos típusú elem prémium szimbóluma, plusz a normál szimbólumok kerülhetnek a tárcsákra.

Wild Elements Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Elements

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató