Bloopers

A Bloopers egy igazán egyedi nyerőgép, már a felülete is eltér a megszokottól. Abban is más a megszokottakhoz képest, hogy fogadási stratégiákat ajánlj fel. Bizonyos számú vesztes kör után, a kiválasztott stratégia szerint növeli a tétet. Ez nem kötelező opció, tehát a megszokott módon is játszhatunk!

Bloopers

Játék menete

A tét meghatározásához a játék bal alsó részére kell húzni az egeret, ekkor egy érmeoszlop jelenik meg, amire rá kell kattintani. A felugró ablakban össztétet tudunk változtatni, 25 centtől egészen akár 100 dollárig is. A tét beállítás után a környíllal indul a játék, amit a jobb alsó sarokban találhatunk. A játék teljesen magyar nyelvű, ha elakadnánk, akkor a bal felső sarokban elérhető egy információs rész, ahol mindent leírnak részletesen.

Speciális szimbólumok

A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdően. Az átlagos karakterek mellett a tárcsákon feltűnnek speciálisak is, melyek extra funkcióval rendelkeznek. A Bloopers Wild minden szimbólumot helyettesít, kivéve a Bonus Start, ami szintén egy speciális karakter. Ez utóbbi segítségével szerezhetünk ingyenes pörgetéseket, amennyiben legalább hármat kapunk belőle.

Bloopers Fogadási stratégiák


A következő kaszinóknál elérhető a Bloopers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató