Fruit Shop

Sokféle gyümölcs segítségével nyerhetünk a Fruit Shopban, mely egy 5 tárcsás játékgép 15 nyerővonallal. Magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű súgóval várja a játékosokat, illetve extra szimbólumokkal, melyekkel növelhető a nyeremény nagysága!

Fruit Shop

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell meghatározni, ami két lépésből áll: Szint és Érme értéke. Előbbivel azt állíthatjuk be, hogy az egyes nyerősorokra mennyi érme kerüljön. Egyes szinten egy-egy, míg például a kettes szinten két-két érme kerül a sorokra. Az Érme értéke 1 centtől egészen 2 dollárig növelhető. Ha például 2-es szinten játszunk, 50 centes érmékkel, akkor a teljes tét egy pörgetés során 60 dollár lesz. A játék indítása a középen található környíllal történik.

Automata és max tétes játék

Lehetőség van Automata módot aktiválni, melynél előre meghatározott számú pörgetés megy le, a játékos aktív részvétele nélkül. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, viszont érdemes ezzel vigyázni, mert a legnagyobb érmeértékkel és legmagasabb szinten rögtön elindul a játék.

Fruit Shop Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Fruit Shop

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató