Wildcraft

A Wildcraft játékgépben 60 nyerősor van és 5 tárcsa, melyek egyedi felépítése miatt, nem minden oszlopban jelenik meg ugyanannyi szimbólum. A játék célja, hogy azonos jeleket kapjunk a pörgetés végére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Magyar nyelvű a felület és az információs rész is, így minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Wildcraft

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, amit a tétre kattintva tehetünk meg. Ekkor felugrik egy lista, a választható összegekkel. De úgy is megadhatjuk, hogy mennyit kívánunk kockáztatni, hogy a fel és lefelé mutató nyilakat használjuk. A játékot a tárcsák alatti körre kattintva indíthatjuk el. Van automata mód is, aminél előre meghatározott számú pörgetés megy le az aktív részvételünk nélkül.

Wild jelek gyűjtése

Vannak alap szimbólumok, melyek a feltett tétet többszörözik, mellettük pedig speciálisak is feltűnnek a tárcsákon. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre kifizetést érő kombinációkat. Ebben a játékban van wild gyűjtés is, amivel hatalmas nyeremény érhető el.

Wildcraft Nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Wildcraft

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató