Shields of the Wild

Nevéhez méltóan egyedi és díszes pajzsok jelennek meg szimbólumként a Shields of the Wild nyerőgépben, melynél 5 forgó tárcsán 10 nyerővonalra kell azonos alakzatokat kiforgatni a kifizetés eléréséhez. A hangulathoz illő harci zene és effektek vannak a játékban, melyek egyébként kikapcsolhatóak.

Shields of the Wild

Játék menete

A tétet állíthatjuk a plusz és mínusz jelű zsetonoszlopokkal, illetve a menüre kattintva is. Utóbbi esetén felugrik egy ablak, a tétek listájával, melyekből kedvünkre választhatunk. Az érték centes nagyságrendtől indul. A tárcsák pörgetése a környíllal történik, de ha nem akarunk minden kör elején kattintani a startra, akkor automata módot is kipróbálhatunk, ennél előre meghatározott számú pörgetés megy le.

Shield wall és Marching Stacks

Vannak extra lehetőségek is a játékban, ilyen a shield wall, ami minden kifizetett pörgetés után adhat jutalmat. Ha legalább három scatter szimbólumot forgatunk ki, akkor pedig a marching stacks lesz a jutalom. Ez az extra akkor ér véget, ha mind az öt tárcsán halmozott szimbólumok jelennek meg.

Shields of the Wild Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Shields of the Wild

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató