Jungle Trouble

Igazi dzsungeli kalandok várnak ránk ebben a 15 soros nyerőgépben, melyben 5 forgó tárcsán játszhatunk! Vidám állatok jelennek meg szimbólumokként, és az alap kifizetéseken felül speciális lehetőségek színesítik a kifizetéseket. A cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően.

Jungle Trouble

Játék menete

Nem módosítható a nyerővonalak száma, mindig fixen 15 aktív. Pörgetés előtt viszont be kell állítani a sortétet, melyet a Line Bet részen tehetünk meg, a plusz és mínusz gombok segítségével. Ez minimum 1 cent, maximum 2 dollár lehet. A játék megkezdése a Spinnel történik, de aktiválhatjuk az Auto Mode-t is, melynél a tárcsák maguktól pörögnek, a megadott ismétlésszám erejéig.

Speciális nyerési lehetőségek

Az alap szimbólumok közül a tigris fizet a legjobban, ha ebből ötöt kapunk, akkor egy 1000-es szorzót nyerünk. Mint ahogy más nyerőgépeknél, úgy itt is van Wild és Scatter. Előbbi minden mást helyettesítő joker, mely a kettes, hármas és négyes tárcsán tűnhet fel. Míg a Scatter tulajdonsága, hogy ingyenes játékokat aktiválhat, ha legalább kettőt pörgetünk ki belőle.

Jungle Trouble nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Jungle Trouble

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató