Tombstone

A vadnyugatba juthatunk a Tombstone játékgéppel, melyben 108 féle módon nyerhetünk. Ehhez egyforma szimbólumokra lesz szükségünk. A kifizetést érő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és megszakítást, tehát üres tárcsát nem tartalmazhatnak. Az alap szimbólumokon felül speciálisak is vannak a játékban, melyek nem csak az izgalmat, hanem a nyeremény nagyságát is növelik!

Tombstone - játék

Játék menete

A tét nagyságát a Bet részen tudjuk beállítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. Az itt meghatározott összeget vonják le a számlánkról, egyetlen forgatásért cserébe. A játék indítása a középen található környíllal valósítható meg, erre kattintva elindul a tárcsák pörgése. Ettől balra a turbó mód aktiválható, a gyorsabb tárcsapörgés érdekében. Jobbra pedig az automata módot találhatjuk.

Wild szimbólum

Vannak speciális szimbólumok, ezek között találhatjuk például a wildot, ami egy western hangulatot árasztó nyerőgép esetén mi más lenne, mint körözött személyek fotója. Ez minden mást képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat, tehát egyfajta jokerként működik, egyedül speciális társait nem tudja pótolni.

Tombstone Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Tombstone

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató