Big Bang

A Big Bang egy 25 nyerővonalas játék, melyben 5 tárcsát tudunk forgatni a játék során. A többi nyerőgéphez hasonlóan itt is az a cél, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a nyerővonalak valamelyikére. A kifizetési táblát növelik és érdekesebbé teszik a speciális szimbólumok.

Big Bang

Játék menete

A játék a tét beállításával kezdődik. Ehhez az Érme értékét és a Szintet kell meghatározni. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten plusz egy-egy érmét rakunk a sorokra. A 25 nyerővonal fix, tehát szintenként 25 érmével kell számolni. Az érmeérték maximum 1 dollárig növelhető. Nézzünk egy egyszerű esetet: 2-es tétszint, 1 dolláros érmeérték. Ekkora teljes tét 50 dollár lesz, amit egy pörgetés során felrakunk. A játék indítása a környíllal történik.

Extra kifizetések

A Wild szimbólum minden más jelet helyettesít, így létrehozva nyerőkombinációkat. A játék szélén láthatunk egy szorzómérőt. Minden nyertes kombináció végén megjelenik, hogy mennyi is lesz ez a szorzó. A maximálisan elérhető szorzó a 32-es.

Kifizetési táblázat

Big Bang Nyerővonal

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Big Bang

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató