Dazzle Me

A Dazzle Me egy nyerőgép 5 tárcsával és 76 nyerővonallal. A cél hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Három extra funkciót is találhatunk a játékban: Dazzling Wild Reels, Free Spins és Linked Reels.

dazzle-me

Játék menete

Pörgetés előtt meg kell határozni az Érme értékét, és a Szintet. A nyerővonalak száma rögzített, tehát mindig 76 aktív vonallal játszhatunk. Összesen 10 szint van, és szintenként 20 érmét lehet feltenni. Ha például 4-es szinten 25 centet állítunk be, akkor a tét 20 dollár lesz. A környíllal lehet elindítani a játékot, a tárcsák pörgését. Elérhető Automata játék, illetve Max. tétes játék is. Utóbbira kattintva az aktuális érmeérték mellett, maximális téttel rögtön elindul.

Extra funkciók

A Dazzling Wild Reels véletlenszerűen jelenik meg, és csak Wild szimbólumokat tartalmaz, melyek minden mást helyettesítenek, kivéve a Free Spin-t. A Free Spin ingyenes köröket indít el, amennyiben három, vagy több jelenik meg belőle. Az ingyenes körök alatt jelenhet csak meg a harmadik extra funkció, a Linked Reels.

Nyerővonalak

dazzle-me-vonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Dazzle Me

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató