Conan

Conan, a barbár köré épül ez a nyerőgép, amiben 6 forgó tárcsa van, 24 tétsorral. Ezekre kell azonos szimbólumokat kiforgatni a nyeremény eléréséhez. Magyar nyelvű felület és leírás tartozik a játékhoz, így minden felmerülő problémára megoldást találhatunk. A játékot speciális szimbólumok színesítik, egyedi tulajdonságokkal!

Conan

Játék menete

A tét beállítása az Érme értékén keresztül történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. A játék során kockáztatott összeget, a Tét alatti részen jelenik meg. Az információs sáv jobb szélén a nyeremény összege és az egyenleg is látható. A tárcsák alatti környíl gombra kattintva indul el a pörgetés, abban a reményben, hogy a végére egyforma szimbólumokat kapunk a nyerővonalak valamelyikére!

Wild szimbólum

Az alap szimbólumokból kell egyformákat gyűjteni, ezzel érhetünk el kifizetést, tehát nyereményt. Ezeken felül vannak speciális alakzatai a játéknak, ilyen például a wild, vagy mondhatnánk jokernek is. Ez minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat. Kétféle wild is van a játékban, Tower és Battle.

Conan Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Conan

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató