Holly Jolly Penguins

A Holly Jolly Penguins ahogy neve is mutatja karácsonyi hangulatú játékgép, főszerepben pingvinekkel. Összesen 45 nyerősoros, melyekre azonos szimbólumokat kell kiforgatni a nyeremény eléréséhez. A nyerő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és minden soron a legnagyobb nyeremény kerül kifizetésre.

Holly Jolly Penguins

Játék menete

A tét beállítása a Bet részen történik, ahol az érme értéke (coin size) és az érme mennyisége (coins) megadásával tudjuk a tétet meghatározni. Ez az az összeg, amit egy forgatás során kockáztatunk a játékban. A játék indítása a környíllal történik, ami mellett van Max bet és Autoplay is, ezek mindegyike pörgetést kezdeményez, a Max bet maximálisra állítva a tétet, míg az Autoplay esetében mi adhatjuk meg az ismétlések számát.

Ingyenes pörgetések

Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, ezek nem csak az izgalmat, hanem a kifizetési lehetőségeinket is növelik. A scatter egy ilyen szimbólum, feltűnhet a hármas, négyes és ötös tárcsán, és ha legalább kettőt kapunk belőle, akkor ingyenes pörgetésekhez juthatunk. Emellett vannak még wildok, amik minden mást helyettesítenek, kivéve speciális társaikat.

Holly Jolly Penguins Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Holly Jolly Penguins

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató