Scarface

A Scarface nyerőgép a híres Al Pacino-film jegyében jött létre, ennek köszönhetően a film fontosabb szereplői jelennek meg a tárcsákon, és a hangzásvilág is a mozit idézi. Természetesen a cél azonos szimbólumok pörgetése a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Emellett extra funkciók növelik az izgalmakat!

Scarface

Játék menete

Mielőtt pörgetésbe kezdenénk, a tétet kell meghatározni. A nyerővonalak száma fixen 20, ez tehát nem módosítható. Viszont a Szintet és az Érme értékét be kell állítani. Minden vonal aktív, ezért minden szinten 20 érmét küldünk játékba. Összesen 10 szint érhető el, míg az Érme értéke 1 dollárig növelhető. Például 2-es szinten, 1 dolláros érmével a teljes tét 40 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik. Van lehetőség automata módra is, illetve a Max tét is elkezdi pörgetni a tárcsákat, aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

Speciális funkciók

A Stacked Wild a többi wildot leszámítva minden mást helyettesít. Ha a kettes tárcsán jelenik meg ilyen, akkor elindul a Nudge Spins funkció, melyben nagyobb nyereményt érhetünk el! Ha a hármas tárcsán, akkor bónuszjáték kezdődik. Ha pedig a négyes tárcsán jön elő a Stacked Wild, akkor ingyenes pörgetésekhez jutunk.

Nyerővonalak

Scarface Nyerővonalak