Wild Gambler Arctic Adventure

Az Arctic Adventure egy 20 vonalas, öttárcsás nyerőgép. Pingvinek, jegesmedvék, rozmárok és egyéb állatok mellett, a játék teljes hangulata, színei, képi világa a sarkvidéket idézi meg. A vonalak nem változtathatóak, mindig húsz vonallal történik a pörgetés, de növelhetjük nyerési esélyeinket a Zárolás és pörgetés móddal!

Arctic Adventure

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, azt viszont be kell állítani, hogy az egyes sorokra mennyi pénzt teszünk fel. Ezt a Line Bet résznél lehet megtenni, a plusz/mínusz gombokkal. A nyerővonalakat megtekinthetjük, ha a gép szélén lévő számokra húzzuk az egérmutatót. Amennyiben az áltagos játékmódot választjuk, akkor a tét beállítása után a Spinre (pörgetésre) kattintva, elindulnak a kerekek. Azonos szimbólumokra van szükség, amelyek balról jobbra haladva három, négy vagy öt egyforma szimbólumból álló vonalat alkotnak.

Nyerővonalak

Arctic Adventure Nyerővonalak

Zárolás és pörgetés

Az átlagos pörgetésen kívül ennél a játéknál létezik egy másik mód is. A Zárolás és pörgetés (Lock & Spin) lényege, hogy megtartja a Wild szimbólumokat a kerekeken és csak a többi változik. A Wild jokerként működik, tehát minden más szimbólumot helyettesít. Amikor ezt a játékmódot választjuk, megnövekedik az össztét, mely a Lock & Spin feletti Total bet mezőben lesz látható.

Ingyenes pörgetés

A tárcsákon találkozhatunk Free Spins feliratokkal is. Ezekből hármat, négyet vagy ötöt összegyűjtve ingyenes pörgetésekhez lehet jutni. Három esetén 7 ingyenes kör, négynél 12, míg ötnél összesen 20 ingyenes pörgetés jár.

Kifizetési tábla

Arctic Adventure Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Gambler Arctic Adventure

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató