Amazon Wild

Az Amazon Wild egy 100 vonalas nyerőgép, öt forgó tárcsával. A különböző szimbólumoknak és látványvilágnak köszönhetően az Amazon esőerdő elevenedik meg előttünk. Lehetőség van bónuszkörbe is jutni, ahol azték templomok romjaira és extra pénzre lehet bukkanni. A mindent mást helyettesítő Wild szimbólum a nyeremény sokszorozásához segíthet hozzá, amely tehát jokerként funkciónál.

Amazon Wild

Játék menete

A Bet- és Bet+ gombokkal tudjuk beállítani a soronkénti tétet, ezt láthatjuk a Stake felirat után. Mivel 100 soros a gép, és nem változtatható a megjátszott sorok száma, ezért a teljes tét (Total Stake) a soronkénti tét százszorosa lesz. Mindezek után nincs más hátra, mint a Play segítségével elindítani a játékot. A cél, hogy a szimbólumokból legalább három azonosat forgassunk ki a nyerővonalak valamelyikére.

Kifizetési táblázat

Amazon Wild Kifizetés

Speciális szimbólumok

A játék két speciális szimbólumot tartalmaz: Amazon Treasure és Wild.

Az Amazon Treasure egy bónuszkörbe juttat, amiből legalább három azonosat kell kapni a játékban bárhol, tehát nem kell nyerővonalon lenniük. Az extra játékban romok jelennek meg. Annyi romot lehet választani a nyolc közül, ahány szimbólumot előzetesen kiforgattunk (3, 4 vagy 5). A feltárás után megjelenik az elért nyeremény!

A Wild szimbólumok jokerként működnek, ami azt jelenti, hogy bármely más alakzatot képesek helyettesíteni. Ha két Wild jelenik egy tárcsán, azaz függőleges sorban, akkor a közöttük lévő szimbólumok is átváltoznak Wildra. Jokerként funkcionálnak, de nem társul hozzájuk nyeremény.

Amazon Wild Bónusz


A következő kaszinóknál elérhető a Amazon Wild

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató