Dragon Kingdom

A Dragon Kingdom egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. Egy varázslatos világ elevenedik meg előttünk, a játék képi világának és hanghatásainak köszönhetően. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakon! A speciális alakzatoknak köszönhetően ingyenes körökhöz és extra nyereményekhez lehet jutni!

dragon-kingdom

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Nyerővonalak

dragon-nyerovonalak

Wild és Split szimbólum

A wild szimbólum ennél a játéknál egy sárkány. Bármely más szimbólumot képes helyettesíteni, kivéve a speciálisakat. Önmagában is nyerő alakzat, annyira, hogy 5 egyforma esetén a sortét 2500-szorosát nyerhetjük meg. A kifizetési táblában 6 azonos szimbólumra is van szorzó. Ez a Splitnek köszönhető, ami bárhol jelenik meg az ötödik tárcsán, megduplázza a nyertes kombináció utolsó szimbólumát, így létrehozva hat egyformát.

Scatter szimbólum

A scatter szimbólum egy repülő kastély zuhataggal. Amennyiben három jelenik meg belőle bárhol a játékban, tehát nem kell nyerővonalon lenniük, akkor 15 ingyenes pörgetés következik, dinamikus szorzóval. Amikor ingyenes játékra kerül sor, akkor ez repülő kastély extra wildként, tehát mindent helyettesítő jokerként működik (kivéve a speciálisasakat). Ha az ingyenkör alatt három, vagy több jelenik meg belőle, akkor további 15 pörgetés nyerhető.

Kifizetési táblázat

dragon-tablazat


A következő kaszinóknál elérhető a Dragon Kingdom

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató