Reel Rush

A Reel Rush nem sorolható a megszokott és átlagosan működő nyerőgépek közé, hiszen 45-től kezdődően összesen 3125 különböző nyerési mód van. Ez egyben azt is jelenti, hogy nyerővonalak nincsenek. Szintenként 50 érmével játszhatunk!

Reel Rush

Játék menete

Attól függetlenül, hogy nem egy megszokott nyerőgépről van szó, a tét beállítása itt is fontos. Ezt két lépésben lehet megtenni. Egyrészt a Szintet kell meghatározni, ami egytől egészen tízig módosítható. Másrészt az Érme értékét kell beállítani, ami lehet 1 centes, vagy akár 50 centes is. Ezt követően már csak pörgetni kell, és a reménykedni, hogy a több ezer nyerési móddal kifizetést érünk el.

Automata és max tétes játék

A pörgetés gomb mellett jobbra és balra találhatóak a Max tét és az Automata játék. A Max tét a legmagasabb szinten automatikusan elindítja a játékot, míg az automata módnál mi állíthatjuk be, hogy mennyi pörgetés menjen le. Minimum 10, de akár 1000 kör is beállítható.

Reel Rush Újrapörgetés

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Reel Rush

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató