The Haunted Horseman

Ijesztő világ tárul elénk a Haunted Horseman nyerőgépnek köszönhetően, mely nevéhez hűen a horror elemeivel operál. A körítés ellenére megszokott célunk van, egyforma szimbólumokat kapni a forgatás végére. Az öt tárcsás ijesztő játék stílusosan 99 nyerősoros, amiket bővebben is megnézhetünk az információs részen.

The Haunted Horseman

Játék menete

A nyerősorok száma nem módosítható, mindig 99 aktív vonallal játszunk. A bet részen lehet a tétet megadni, ez lesz az az összeg, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak az egyenlegünkből. A jobbra és balra mutató nyilakkal is tudjuk módosítani a tétet, de ha a betre kattintunk, akkor pedig egy lista ugrik fel, a választható pénzmennyiségekkel. A játékot a tárcsák mellett jobbra található környílra kattintva indíthatjuk el.

Automata játékmód

Előfordulhat, hogy nagy mennyiségben szeretnénk forgatni, mert például bónuszt forgatunk ki. Ekkor van lehetőség arra, hogy ne nekünk kelljen minden egyes játékkört elindítanunk, hanem igénybe vehetjük az automata játékmódot. Beállíthatunk ismétlésszámot, de emellett kiszállási határokat is megadhatunk.

The Haunted Horseman Nyereménytáblázat