Zoom

A Zoom egy 6 tárcsás és 64 nyerővonalas online játékgép, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél! Az alap formákon kívül vannak speciálisak is, melyek egyedik képeségeik révén tudják helyettesíteni a többi szimbólumot, vagy épp újrapörgetést generálnak. Magyar nyelvű felülete van a játéknak, és az információs rész is magyar nyelven íródott, így minden kérdésünkre választ találhatunk.

Zoom

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig 64 aktívon játszunk. A tét beállítása az egyes zsetonra kattintva tehető meg, ekkor felugrik egy ablak, a rendelkezésre álló tétekkel. Ebből kell kiválasztani a számunkra megfelelőt. Van automata mód, aminél a tárcsák önmaguktól forognak, az előre megadott ismétlésszámig. A játék indítása a jobb alsó sarokban található környíllal történik.

Zoom és Massive

A tárcsakészlet 6 Zoom területre osztott, minden Zoom terület 2x2 szimbólum méretű. A Zoom terület csak egy Zoom szimbólumot tartalmazhat pörgetésenként vagy újrapörgetésenként. A Zoom szimbólum Massive szimbólummá terjedhet ki, amely elfoglalja a teljes Zoom területet, és a játékkör hátralévő részében aktív marad.

Zoom Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Zoom

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató