Voodoo Gold

Ezt nem fogod elhinni, de a Woodoo Gold játékgépben 262 144 nyerővonal van, eközben pedig a lehulló szimbólumoknál az a cél, hogy egyformákat gyűjtsünk. A játéktér egy négyszer ötös mező, ahol a felső üres sorba nyerés esetén szimbólumok esnek. Teljesen magyar nyelvű felület és magyar nyelvű leírás segíti a dolgunkat!

Voodoo Gold

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni a játékot, amit a balra található zsetonoszlop segítségével tehetünk meg. Erre kattintva egy lista ugrik fel, a választható összegekkel. Vannak fogadási stratégiák is, amelyek a tét növelésére vagy épp csökkentésére vonatkoznak, attól függően, hogy nyerünk vagy épp vesztünk-e a játékkör végén. Vannak biztonságosabb tétnövelő stratégiák, míg vannak bátrabbak számára kitaláltak is.

Nagy szimbólumok

A super, mega és epic szimbólumok mérete eltér az átlagostól, ezek nagyobbak, a játéktéren 2x2, 3x3 vagy épp 4x4 mezőt foglalnak el. Bármikor leeshetnek és akkor aktiválódnak, amikor leérnek az alsó sorba. Ezen szimbólumok kapcsán történik voodoo, ugyanis a nagy szimbólumok alatti üres helyeket wildok, tehát minden mást helyettesítő alakzatok töltik meg.

Voodoo Gold Nyerési módok


A következő kaszinóknál elérhető a Voodoo Gold

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató