Mysterious

Szellemek uralta nyerőgép a Mysterious, melyben egyforma szimbólumok gyűjtése a cél, a nyerősorok valamelyikére. A játéktér 4x4-es tehát összes 16 szimbólumot láthatunk egyszerre. Leírás szerint 4096 féle módon nyerhetünk, a lényeg hogy összefüggő kombinációkat kapjunk a forgatás végére, tehát balról jobbra haladva ne szakadjon meg a szimbólumok sora.

Mysterious

Játék menete

Felejtsd el a klasszikus játéktermi gépeket, a Mysteriousnál minden beállítható! Gyors pörgetés aktiválható, ami azt jelenti, hogy lecsökken a pörgetési idő. Ezen túl van Akku mentő mód, Háttérzene ki-bekapcsolás, Hangeffektusok beállítása és az Intro képernyő is kikapcsolató, ha erre van igényünk. Pörgetéseink tárolódnak, a Rendszerbeállítások menüpont alatt a Játék előtörténetnél megnézhetjük korábbi játékköreinket.

Tét beállítása

A tét beállítása a tárcsák alatti részen történik. A jobb sarokban van egy hatalmas környíl, ezzel indítható el a játék, emellett van plusz és mínusz gomb, amik segítségével határozhatjuk meg azt az összeget, amit egyetlen forgatás során kockáztatunk. Egy kis ablak ugrik fel, itt megadhatjuk a Tétet, az Émeértéket és a Teljes tétet.

Mysterious Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mysterious

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató