Demon

Egyedi hangulatú nyerőgép a Demon, aminek játéktere egy 5-ször 3-as mező, ahova szimbólumok érkeznek. Az a célunk, hogy ezekből a játékkör végére egyforma szimbólumokat kapjunk, amik összefüggő kombinációt alkotnak a baloldali tárcsától kezdődve. A játékban még azt is kiválaszthatjuk, hogy milyen zene szóljon a háttérben!

Demon

Játék menete

A magyar nyelvű felületnek köszönhetően mindent könnyedén megtalálunk. A tét beállításához a tárcsák alatti tétsorból kell választanunk. A plusz és mínusz gombokkal tudunk módosítani, vagy szimplán csak rákattintunk a nekünk megfelelő összegre. A játék indítása a tárcsák alatti zöld környíl segítségével történik.

One Helluva Night

Minden az ördög és a horror jegyében tárul elénk ebben a játékban. Így a wild is egy maszk, ami viszont csak a hármas tárcsára érkezhet. Emellett vannak wild amulettek, az egyes és ötös tárcsákon. Két wild amulett és a wild maszk aktiválják a One Helluva Night Free Spins funkciót. Ekkor hat ingyenes pörgetés lesz a nyeremény, ha ekkor egy wild maszk jelenik meg a pentagram közepén, akkor további tét nélküli játékkör lesz a jutalom.

Demon Szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Demon

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató