Sultan`s Gold

A Sultan’s Gold egy 20 vonalas nyerőgép, mely az 5 tárcsán található szimbólumokkal a szultánok világát tárja elénk. Láthatunk kardot vagy épp palotákat, melyekből egyformákat kell kipörgetni a nyerővonalakra. Minden nyerő kombinációt megtekinthetünk a kifizetési táblázatban, amely azt mutatja meg, hogy a sortétet, mekkora szorzóval többszörözik kifizetésnél. A speciális alakzatok ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket jelentenek!

sultans-gold

Játék menete

A Lines alatti plusz és mínusz gombokkal kell beállítani azt, hogy hány nyerővonalat aktiválunk a pörgetéshez. Mivel 20 vonalas a játék, ezért 1-től 20-ig módosítható. Mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 20 centes sortétet állítunk be 20 vonalra, ekkor a teljes tét 4 dollár lesz. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja és a játékot automatikusan el is indítja.

Pörgetés

Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség. Ha nem a Bet Maxot és Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Van speciális szimbólum, melyről az Info részen olvashatunk bővebben.

Kifizetési táblázat

sultans-gold-tablazat

Nyerővonalak

sultans-gold-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Sultan`s Gold

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató