Desert Treasure II

A Desert Treasure II egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

Desert Treasure II

Játék menete

A Lines mezőnél a plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Bet per line a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális téttel elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Speciális szimbólumok

Ha a balszélső tárcsáktól indulva legalább 3 bónusz szimbólum (azaz térkép iránytűvel) szerepel egymás után egy aktív vonalon, akkor be lehet kerülni a bónuszjátékba. Ezután annyi nyeremény választható, ahány bónusz szimbólum volt a tárcsákon. A szórás ennél a játéknál egy fekete hajú hölgy, akiből legalább hármat kiforgatva, 15 ingyenes pörgetés és extra szorzó is szerezhető. Harmadik speciális szimbólum, a Wild feliratú kígyó, ami minden más alakzatot helyettesít, kivéve speciális társait.

Kifizetési táblázat

Desert Treasure II Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Desert Treasure II

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató