Fortune Hill

A Fortune Hill egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, számos érdekes dologgal! A többi nyerőgéphez hasonlóan itt is azonos szimbólumok pörgetése a cél, de ezen felül elképesztő bónuszjátékok várnak ránk, mely során extra nyereményeket, szorzókat és ingyenes pörgetéseket szerezhetünk!

fortune-hill

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 25-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. Például 25 nyerővonalat játszunk meg 10 centtel, akkor a teljes tét 2.5 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

fortune-hill-tablazat

Speciális szimbólumok

A varázsló seprűvel bármely más szimbólumot képes helyettesíteni (kivéve a speciálisakat), így létrehozva nyertes kombinációkat. Ha egy aktív nyerővonalon kettő, vagy több van belőle, arra külön kifizetés vonatkozik. A Bonus gomba kizárólag az egyes és ötös tárcsákon található és amennyiben mindkét tárcsán megjelenik, akkor a Magic Mushrooms bónuszkört indítja el. A Free Games is speciális alakzat, csak az egyes, hármas és ötös tárcsákon jelenhet meg. Mindhárom helyen feltűnve, előhozza a Szivárvány ingyenes pörgetéseket.

Fortuna kereke

A tárcsák mellett forog egy nagy kerék is, ez a Fortune Wheel. Különböző funkciók jelennek meg ezen: Money Bag, Magnificent tétszorzók, Wondrous Wizard újrapörgetések és Fairy. Ezen funkciók pénznyereményeket, extra szorzókat, vagy épp ingyenes pörgetéseket adhatnak.

Nyerővonalak

fortune-hill-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Fortune Hill

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató