Highway Kings Pro

A Highway Kings Pro egy 9 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol a kamionos világ jellegzetes elemei szerepelnek a tárcsákon. Láthatunk például kereket, kormányt, vagy épp kamionokat is. Természetesen, mint minden más nyerőgépnél, itt is az a cél, hogy ezekből azonosakat pörgessünk a nyerővonalakra.

 highway-kings-pro

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 9-ig változtatható. Mellette a Line Bettel a nyerővonalakra feltett pénzt határozhatjuk meg. Például 9 nyerővonalat játszunk meg 20 centtel, akkor a teljes tét 1.8 dollár lesz. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés.

Kifizetési táblázat

highway-kings-pro-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy mosolygó, baseball sapkás férfi. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg és minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást és bónuszt, így létrehozva nyerő kombinációkat. A szórást egy kalapos hölgy jelképezi. Ebből hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük.

Truck Racing bónusz

A kockás zászló Bonus szöveggel egy bónusz szimbólum, ami a Truck Racing extra játékot indítja el. Ez csak akkor történik meg, ha ez a jelkép az első és ötödik tárcsán is megjelenik. Három kamion közül kell majd választani, melyek mindegyike ingyenes pörgetési számnak felel meg. Attól függően alakul a tétnélküli körök szorzója, hogy hol végez a kamionunk.

Nyerővonalak

highway-kings-pro-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Highway Kings Pro

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató