Wizard Shop

A Wizard Shop egy 50 soros nyerőgép 5 tárcsával, minden egyes tárcsán 6 szimbólummal. A nyerősorok balról jobbra haladva fizetnek, összefüggő kombinációk után, melyeknek azonos szimbólumokból kell állniuk. Vannak extra szimbólumok, melyek növelik az izgalmakat és a kifizetési lehetőségeinket is!

Wizard Shop

Játék menete

A tét beállítása a Total betnél történik, ahol előre beállított nagyságú összegek közül kell választani. Emellett látható az aktuális számlaegyenleg, illetve ha nyerünk, annak az összege is. A játék indítása a környíllal történik. Van lehetőség természetesen automata módra is, ennél előre meghatározott számú pörgetés megy le, anélkül hogy bármit tennünk kellene. Beállítható, hogy ez milyen mértékű nyereség, vagy épp veszteség esetén álljon le.

Extra szimbólumok

A wild minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. Így hoz létre nyerő kombinációkat, egyfajta jokerként működve. A játékban van lehetőség érmék gyűjtésére, melyek aktuális egyenlege a bal felső sarokban látható. Ha például három tekercs szimbólumot kapunk, akkor annak jutalma 120 bónusz érme lesz.

Wizard Shop Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Wizard Shop

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató