Blood Suckers

A Blood Suckers egy teljesen magyar nyelvű felülettel rendelkező játékgép, melyben 5 forgó tárcsa van és 25 nyerővonal. Az alap nyerőkombinációknál a cél, hogy azonos karaktereket kapjunk a vonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább bővítik a nyerési lehetőségeinket az extra szimbólumok!

Blood Suckers

Játék menete

Első lépésben el kell dönteni, hogy mennyi nyerővonallal kívánunk játszani. Egytől egészen 25-ig növelhetjük a vonalak számát, ha a Nyerővonalra kattintunk. Minden egyes sorra egy érmét rakunk fel, ennek az értéke minimum 1 cent, maximum 1 dollár lehet. A tét harmadik összetevője a Tét szintje (1 és 4 közötti lehet). Például 2-es tétszinten, 10 nyerővonalat aktiválva, 1 centes érmeérték mellett, a teljes tét 20 cent lesz.

Wild és Bónusz játék

A Wild minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. A Bonus feliratú szimbólum egy extra játékot indít el, ahol koporsókat nyitogatva juthatunk plusz nyereményhez. A Scatter feliratú rémisztő mennyasszony egyrészt extra nyereményszorzót ad, másrészt ha minimum hármat kapunk belőle, akkor ingyenes pörgetéseket generál.

Kifizetési táblázat

Blood Suckers Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Blood Suckers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató