Book of Dead

A Book of Dead egy 5 tárcsás és 10 nyerővonalas játék, mely az egyiptomi világba viszi el a játékosait. Kincskereső kalandor, fáraók és kincsek tűnnek fel a szimbólumok között, a cél pedig a megszokott nyerőgépes vonalat képviseli, hiszen egyforma szimbólumokra van szükség a nyeremény eléréséhez. Az alap szimbólumokon felül pedig speciálisak színesítik a kifizetési táblázatot.

Book of Dead

Játék menete

A pörgetés előtt a tétet kell beállítani, az érme értékének, és az érmék számának megadásával. Emellett azt is ki kell választani, hogy mennyi nyerővonallal kívánunk játszani. Egytől-tízig módosítható a vonalak száma, melyeket az info részen meg lehet nézni. A játék indítása a Startra kattintva történik.

Automata mód

A tárcsák forgását a Max tét is elindítja, melyre kattintva az aktuális érmeérték mellett, maximális számú érmével indul el a játék. Van lehetőség automata módra is, ennél előre beállított mennyiségű játékkör megy le, az aktív részvételünk nélkül. Bónuszt hajtóknak, vagy épp nagy tételben játszóknak mindenképp hasznos funkció.

Book of Dead Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Book of Dead

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató