Wacky Waters

Tenger alatti kalandokra invitál minket a Wacky Waters játékgép, melyben 15 nyerővonal áll rendelkezésünkre! A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki ezekre a vonalakra, de feltétel, hogy a baloldali tárcsától kezdődő, összefüggő alakzatok legyenek. Minden soron a legnagyobb nyerő kombináció fizet!

Wacky Waters

Játék menete

A nyerővonalak száma fix, tehát mindig 15 nyerősorral játszunk. A Line Bet beállítása viszont már a mi feladatunk, amely a nyerősorok számával felszorozva adja meg a pörgetés során feltett tétet. Ha például 10 centes sortétet állítunk be, akkor az egy kör során levont összeg az egyenlegünkből 1.5 dollár lesz. A játék megkezdése a Spinnel történik, de mozgásba hozhatjuk a tárcsákat az Auto Play segítségével is. Ennél az automata módnál előre meghatározott számú pörgetés megy le.

Extra módok

Albert víz alatti bónuszához a Bonus feliratokat kell kiforgatni, amik az egyes, hármas és ötös tárcsán tűnhetnek fel. Plusz nyeremény reményében kagylók között választhatunk, amennyiben három vagy több Scattert forgatunk ki.

Wacky Waters nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Wacky Waters

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató