Lil Devil

A Lil Devil játékgépben összesen 4096 féle módon lehet nyerni, akkor ha sikerül a forgatás végére azonos szimbólumokat kapni. A kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény, amit az információs részen találhatunk meg. A játékot angyalok és démonok egyszerre uralják, például wildból is van mindkét oldal képviseletében.

Lil Devil

Játék menete

A tét beállítása a Stake részen történik, itt kell a jobbra és balra mutató nyilakkal megadni, hogy mennyi pénzt kívánunk kockáztatni egyetlen pörgetés során. Az összeg lehet centes nagyságrendű, de akkor nagyobb tételben is játszhatunk, a tárcsák gyorsan forognak, szóval okosan döntsünk. A játék a jobb alsó sarokban lévő zöld alapú fehér háromszöggel indítható.

Ördög és angyal

Az alap szimbólumok sorából kiemelkedik néhány speciális, ilyen a wild is. Ez minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Egyedül a scattert nem tudja pótolni, és két fajtája van. Az egyik az ördög wild, ami a kettes és ötös tárcsán jelenik meg, illetve az angyalnak is van saját jokere, ami pedig a hármas és négyes tárcsán tűnhet fel.

Lil Devil Nyeremény táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Lil Devil

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató