Pyramid: Quest for Immortality

A piramisok és fáraók varázslatos világa elevenedik meg előttünk ennek a nyerőgépnek köszönhetően. Magyar nyelvű felülettel és súgóval is rendelkezik, így tehát mindent megtudhatunk az egyes funkciókról és nyerési lehetőségekről.

Pyramid

Játék menete

Mielőtt elindítanánk a tárcsák forgatását a téteket kell beállítani. Ehhez a Szintet kell megadni, és az Érme értékét. Ha például 4-es szinten játszunk 50 centes érmével, akkor a teljes tét 20 dollár lesz. Ezt követően a játék indítása következik a középen található környíllal. A Max. tét is megforgatja a tárcsákat, a lehető legnagyobb téttel, tehát érdemes vigyázni vele.

Speciális lehetőségek

A Wild jelek minden mást helyettesítenek, és a lehető legmagasabb nyerő kombinációt hozzák létre. A 2, 3 vagy 4-es tárcsák tetejére érkező szimbólum, amely nyerő kombinációban vesz részt, a következő Avalenche funkcióban Wild szimbólummá változik. Az Avalanche opcióban a nyerő kombinációkat alkotó jelek felrobbannak és eltűnnek, helyet adva újabb Avalanche szimbólumoknak.

Pyramid Tétkombinációk

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Pyramid: Quest for Immortality

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató