Mega Dragon

Nagy játékterületű nyerőgép a Mega Dragon, melynél egy 7x8-as mezőre érkeznek a szimbólumok. Ezekből kell egyformákat gyűjteni a kifizetés eléréséhez. A nyereményt érő kombinációknak összefüggőnek kell lenniük, és a baloldali tárcsától kell kezdődniük. Bővebb leírást is találhatunk a magyar nyelvű információs részen, ahol megismerhetjük a játék apró részleteit is.

Mega Dragon

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni a játékot, amit a Tétre kattintva tehetünk meg. Ekkor felugrik egy lista, ebből lehet összegeket választani. Egyetlen forgatásért cserébe vonják le ezt a számlánkról, tehát át kell gondolni mekkora tétet kockáztatunk. A forgatás megkezdése a sárga környíllal történik. Van automata mód is, segítségével nagy tételben tudunk játszani, mondjuk egy bónusz kiforgatása okán.

Wild szimbólum

Két vagy több szomszédos wild szimbólum egy sárkányt aktivál, majd eltűnik. A sárkányok indítják a játékfunkciókat. A wild emellett minden más szimbólumot helyettesít, kivéve speciális társait. Egyfajta jokerként működik tehát, a játék egy igen csak fontos elemét jelenti.

Mega Dragon 02


A következő kaszinóknál elérhető a Mega Dragon

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató