Subtopia

A Subtopia egy 5 tárcsás és 20 vonalas nyerőgép, mely teljesen magyar nyelvű felülettel és súgóval várja a játékosokat! Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően, emellett pedig extra funkciók növelik az izgalmakat!

Subtopia

Játék menete

A nyerővonalak száma módosítható, egytől egészen húszig. Emellett befolyásolja a pörgetés során felrakott tétet a Szint és az Érme értéke. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten plusz egy-egy érmét rakva minden sorra. Maximálisan egy dolláros érmével játszhatunk. A játék indítása a környíllal történik. Elindítja még a tárcsák pörgését a Max. tét is, aminél az aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indul el a játék, az összes vonalat aktiválva.

Extra kifizetések

A Wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. A főjátékban kaphatunk véletlenszerű szorzót, ami a nyereményt 2-5-szörösére növelheti! A Scatter felirat egyrészt extra nyereményszorzót ad, másrészt ingyenes pörgetéseket indít el.

Kifizetési táblázat

Subtopia Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Subtopia

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató