Mission Cash

A titkosügynökök rejtelmes világába juthatunk el a Mission Cash nyerőgéppel, melyben 20 tétsorra kell azonos szimbólumokat kiforgatni ahhoz, hogy kifizetést érjünk el. Ha ez összejön, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk, amit a magyar nyelvű leírásban találunk. A játék felülete is magyar nyelvű!

Mission Cash

Játék menete

A tárcsák alatti tétsorból kell kiválasztani azt az összeget, amit egyetlen forgatás során kockáztatni kívánunk. A plusz és mínusz gombokkal tudunk növelni vagy épp csökkenteni a látható téteken. A játék indítása a tárcsák alatti jobb oldalon lévő zöld hátterű környíl segítségével történik. Van automata mód is, ennek segítségével a játék önmagától működik, az előre megadott ismétlésszám erejéig.

Mozgó célkereszt

Minden pörgetésénél van mozgó célkereszt. Ha kék ügynökön vagy vörös ügynökön áll meg a célkereszt, akkor azok kiterjesztésre kerülnek, és wild szimbólummá változnak. A wild tárcsa rögzítésre kerül, míg a többi tárcsákon jön a re-spin, ami újra aktiválható. Ez addig folytatódik, amíg kék vagy vörös ügynökön áll meg a célkereszt.

Mission Cash Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mission Cash

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató