Doctor Electro

Egészen futurisztikus megjelenésű játékgép a Doctor Electro, aminél nem kevesebb, mint 16 807 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatni. Talán a nyerési mód jobb megnevezés, a lényeg, hogy az egyforma alakzatokat tartalmazó kombinációknak összefüggőnek kell lenniük. Egy őrült professzor, összetett játéka? Ki kell próbálni!

Doctor Electro

Játék menete

A tét beállítása a tárcsák alatt található, Bet részen történik. Itt tudjuk módosítani azt az összeget, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. A játék indítása a környíllal történik, ezután a tárcsák forgásba kezdenek. Van lehetőség automata módra is, ennél meghatározhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le, az aktív részvételünk nélkül, illetve hogy milyen nyerési határnál álljon le az automata.

Speciális alakzatok

A játékban vannak egyedi szimbólumok is, melyek különleges képességgel rendelkeznek. Ilyen a scatter, aminek a segítségével ingyenes, tehát tét nélküli játékkörökhöz juthatunk. Ezek a pörgetések nem kerülnek nekünk pénzbe, de ha nyereményt érünk el, akkor a kifizetés már valóságos lesz.

Doctor Electro Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Doctor Electro

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató