Space Wars

A Space Wars egy 40 soros nyerőgép, melyben a nyerővonalak száma rögzített, tehát nem módosítható. A tárcsákon űrlények jelennek meg, melyekből egyformákra van szükség a kifizetéshez. Az alap szimbólumokon kívül vannak speciálisak, mint például a Wild, ami minden mást helyettesít.

Space Wars

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell beállítani, tehát hogy egy kör során mennyi pénzt teszünk fel. Ezt két lépésben lehet megtenni: a Szint és az Érme értéke megadásával. A Szint arra vonatkozik, hogy egy-egy nyerősorra mennyi érmét teszünk fel. Például az egyes szinten minden sorra egy érme kerül. Az Érme értéke 1 centtől egészen 1 dollárig módosítható. Mindezek után már csak a pörgetés van hátra, hiszen a nyerővonalak száma fix. A játék indítása a középen található környíllal történik.

Automata és max tétes játék

A pörgetés gomb mellett jobbra és balra találhatóak a Max tét és az Automata játék. A Max tét a legmagasabb szinten automatikusan elindítja a játékot, míg az automata módnál mi állíthatjuk be, hogy mennyi pörgetés menjen le. Minimum 10, de akár 1000 kör is beállítható.

Space Wars Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Space Wars

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató