Dr Fortuno

Varázslatos bűvészvilágba jutunk a Dr Fortuno nyerőgéppel, aminek nem csak a felülete, hanem a teljes leírása is magyar nyelven olvasható. Ahhoz hogy nyereményt érjünk el, azonos szimbólumokat kell kiforgatnunk a 20 nyerővonal valamelyikére. A kifizetést érő kombinációknak összefüggőnek kell lenniük, tehát nem tartalmazhatnak üres részt.

Dr Fortuno

Játék menete

A nyerősorok száma mindig fixen 20, ezen nem tudunk változtatni. Viszont a tét beállítása már igen csak ránk tartozik, hiszen ezzel azt adjuk meg, hogy egyetlen forgatás során mekkora összeget vonnak le a számlánkról. Az érme értéken keresztül tudjuk ezt módosítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. A pénz tét felirat alatt pedig a teljes tét jelenik meg. A játék indítása a piros környíllal valósítható meg.

Wild szimbólum

Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, amik egyedi tulajdonságukkal növelik a nyerési esélyeinket. Ilyen speciális alakzat a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Egyfajta jokerként működik, speciális társait nem tudja viszont helyettesíteni.

Dr Fortuno Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Dr Fortuno

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató