Koi Princess

A Koi Princess a japán rajzfilmek világát idézi meg. 5 tárcsás és 20 nyerővonalas nyerőgép, melynél a cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a vonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően. Az alap szimbólumok kifizetésein felül extra funkciók teszik izgalmasabbá a játékot!

Koi Princess

Játék menete

Mind a 20 nyerővonal fix, tehát nem módosítható a számuk, mindig aktív az összes. A tétet kell meghatározni pörgetés előtt. Ehhez a Szintet és az Érme értékét kell beállítani a nyilak segítségével. Szintenként 20 érmét teszünk fel, és összesen 10 szint elérhető. Ha például 5-ös szintet és 10 centes érmét adunk meg, akkor a pörgetés során a teljes tét 10 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik. Van automata játékmód is, melynél egy bizonyos számú pörgetés megy le, a játékos aktív részvétele nélkül. A Max. tét aktuális érmeérték mellett, maximális szinten indítja el a játékot.

Extra funkciók

A bónusz fogadás opció bármelyik pörgetés előtt bekapcsolható, és szerencsés esetben megduplázza a pörgetés végén nyert összeget. A 3 Random funkció (Random Wilds, Wild Reels és Bonus Game) mellett, a Sure Win Free Spins és a Wild Reels Free Spins is extra lehetőséget biztosít, ingyenes pörgetések formájában.

Nyerővonalak

Koi Princess Nyertes sorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Koi Princess

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató