Magic Portals

A Magic Portals egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép a Netent kínálatában. Karakterei, hanghatásai és animáció révén egy mágikus világot tár elénk, melynél természetesen azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. A speciális alakzatok segítségével ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket érhetünk el!

Magic Portals

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma nem módosítható, tehát mindig fix 25 sorral játszunk, amiket az infó részen lehet megtekinteni. Az érme értékét (Coin value) viszont be kell állítani, ami az egy sorra feltett pénzt jelenti. A Level részen még tovább módosíthatjuk a tétet, ami mindig annyiszorosára növeli a tétet, amekkora szintet beállítunk. Például a második szinten (levelen) duplázzuk a sortétet, és ezáltal a teljes tétet is. A tét megadása után nincs más hátra, mint a környílakra kattintva elindítani a pörgetést.

Speciális szimbólumok

A játék tartalmaz automata módot, aminél előre meghatározott számú pörgetés megy le, anélkül, hogy tennünk kellene bármit. Az átlagos szimbólumoknak balról-jobbra haladva kell nyerővonalon lenniük a nyeremény eléréséhez. Mellettük vannak speciálisak is, a Wild és Free Spins. Előbbi helyettesít minden más alakzatot, így létrehozva nyerő kombinációt, míg utóbbi ingyenes köröket eredményez.

Kifizetési táblázat

Magic Portals - Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Magic Portals

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató