Jaguar Temple

A neve is utal rá, hogy a Jaguar Temple nyerőgép stílusa egy vallási épületet próbál megidézni a szimbólumok segítségével. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére, melyeket meg is tekinthetünk az információs részen. A magyar nyelvű leírásban a speciális lehetőségekről is olvashatunk bővebben, például a jaguár és wild szimbólumokról is.

Jaguar Temple

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig 20 aktív vonalon játszunk. A tét beállítása az egyes zsetonra kattintva történik, aminek hatására egy ablak ugrik fel, a rendelkezésre álló tétek listájával. Ezek közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő összeget, amit egy forgatás során kockázatunk. A játék indítása a környíllal történik.

Jaguár szimbólum

Három vagy több egymás melletti Jaguár szimbólum bárhol a nyerővonalon nyerő kombinációt alkot. A Jaguár egy mezős szimbólumként, de akár 3x3-as méretben is előfordulhat. Utóbbi véletlenszerűen tűnhet fel bármely pörgetés során a három középső tárcsán. A bónusz játékban gyakrabban fordul elő a 3x3-as Jaguár szimbólum.

Jaguar Temple Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Jaguar Temple

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató