Flowers Christmas

A Flowers Christmas egy 5 kerekes és 30 rögzített nyerővonalas video slot. Mint a többi nyerőgépnél, úgy itt is az a cél, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a pörgetés végén. Fontos, hogy a nyerő kombinációnak a baloldali tárcsától kell kezdődniük. Az alap kifizetéseket tovább növelik az extra funkciók!

Flowers Christmas

Játék menete

A nyerővonalak száma fixen 30, azzal tehát nem kell foglalkozni. A Szint és Érme értékének beállítása viszont már a mi feladatunk a pörgetés előtt. Minden sorra egy érmét rakunk fel, melyet minden egyes szinttel tovább növelhetünk. Összesen 10 szint érhető el, míg az érmeérték maximálisan 1 dollár lehet. A játék megkezdése a környíllal történik. Az automata módnál előre beállított számú pörgetés megy le, míg a Max tét aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet indítja el a tárcsákat.

Extra funkciók

A Wild jel a Free Spin és a Double jelek kivételével minden mást helyettesít. Az ingyenes körökben Stacked Wild jelenhet meg. A Free Spin jelek ingyenes köröket adnak. Az extra funkciókról és a játék részletes szabályairól magyarul olvashatunk az infóra kattintva.

Nyerővonalak

Flowers Christmas Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Flowers Christmas

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató