Muse

Az ókori görög világot idézi meg a Muse, mely színes látványvilággal várja a játékosokat! Összesen 25 nyerősoros a játék, melyek száma nem változtatható. A cél, hogy ezekre pörgessünk ki azonos szimbólumokat, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább növelik a nyerési lehetőségeket az extra játékmódok!

Muse

Játék menete

Pörgetés előtt két feladatunk van: a Szint és az Érme értékének beállítása. Összesen 10 szint érhető el. Minden egyes szinten plusz 25 érmét teszünk fel, tehát minden sorra egyet. Az érmeérték széles skálán mozog, hiszen lehet akár 1 cent is, de beállíthatunk 1 dollárt is. Példa: 6-os szinten játszunk, 10 centes érmével. Ekkor a teljes tét a forgatás során 15 dollár lesz. A játék megkezdése a tárcsák alatt középen található környíllal történik.

Extra játékmódok

A Wild jelek minden mást helyettesítenek, és csak a kettes, hármas és négyes kerekeken jelennek meg. A Wild Inspiration szimbólum 3 különböző wild funkciót indít el: Sticky Wild, Expanding Wild és X2 Wild. Van még a játékban egy másik speciális karakter, a Scatter. Ez ingyenes köröket ad. Minimum hármat kapva belőle 10 kör indul, 4 esetén 20, míg nagyon szerencsés esetben 5 scattert kapva, 30 tét nélküli körben lehet részünk.

Muse Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Muse

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató